ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Σκοπός μας η αποτροπή ψήφισης του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό και τις παραλίες. Συντονιστική Επιτροπή δικτύου ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, «Αρχέλων», Επιτροπή Παραλίας Σαρωνικού, Επιτροπή για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, Συντονιστική Υπερ-Μαραθώνιου ‘240χλμ για τον αιγιαλό’.

Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ Βούλας & Τράπεζα Χρόνου Αθήνας – «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ» – Επιτυχής Δράση Ενημέρωσης 4/7/2014

IMG_1960 IMG_2002  ΖΗΤΑΜΕ   &  ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΓΙΑ  ΤΑ   ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ: 
                                                            «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ»

Επειδή ο γιαλός δεν πάει στραβά…αλλά εμείς στραβά αρμενίζουμε…

Η δράση που συνδιοργάνωσαν την Παρασκευή 4/7/2014  στην ελεύθερη παραλία του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. κάμπινγκ  Βούλας , οι  δύο συλλογικότητες Τράπεζα Χρόνου Αθήνας – Πλατείας  Συντάγματος    και Ανοικτή συνέλευση εθελοντών αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. κάμπινγκ Βούλας ,για την  ανάδειξη και ενημέρωση και συλλογή υπογραφών από τους λουόμενους  για το νέο νομοσχέδιο αλλά και την υφιστάμενη ζοφερή πραγματικότητα για τις παραλίες , με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους και την συστράτευση τους  σε κοινούς αγώνες για την διάσωση των παραλίων και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές .

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πλατσούρισμα, ενημέρωση λουόμενων ( θα γίνεται κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή πρωί ) , δημιουργία πανό και ομαδική φωτό στην παραλία , προβολή της ταινίας  “Ο Άνθρωπος που Φύτευε Δέντρα” , ακολούθησε  παρουσίαση και συζήτηση με θέμα παραλίες και μνημονιακές επιταγές – προβλήματα στις τοπικές παραλίες  και τελειώσαμε  με πάρτι με καλή μουσική και πολύ χορό δίπλα στην παραλία.

Την δράση μας ευγενικά και αλληλέγγυα βοήθησε και η συμμετοχή της κοινωνικής κουζίνας του « άλλος Άνθρωπος »   με καλό φαγητό για συλλογική κατανάλωση.

Έλατε να ενώσουμε τις φωνές μας,  να δηλώσουμε την αντίθεση μας στο ξεπούλημα των αιγιαλών και να περάσουμε μαζί υπέροχα!

Ενημερώσου για το εγκληματικό  νομοσχέδιο:

http://aktesora0.wordpress.com/

http://www.wwf.gr/el/crisis/aktes-dasi

Υπέγραψε το ψήφισμα πολιτών:

http://bit.ly/1izZXqX

 

Διοργάνωση:

  Τράπεζα Χρόνου Αθήνας – Πλατείας  Συντάγματος   www.timeexchange.gr

  Αυτοδιαχειριζόμενο  κάμπινγκ  Βούλας  http://voulacamp.blogspot.gr

Advertisement

About Elsa Kasapoglou

Tai Chi Chuan & Qigong Instructor

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Πληροφορίες

This entry was posted on 7 Ιουλίου 2014 by in Δράσεις.

Πλοήγηση

Αρέσει σε %d bloggers: