ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Σκοπός μας η αποτροπή ψήφισης του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό και τις παραλίες. Συντονιστική Επιτροπή δικτύου ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, «Αρχέλων», Επιτροπή Παραλίας Σαρωνικού, Επιτροπή για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, Συντονιστική Υπερ-Μαραθώνιου ‘240χλμ για τον αιγιαλό’.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ

image

Την οριστική απόσυρση ολόκληρου του νομοσχεδίου για τους αιγιαλούς αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην τελευταία του συνεδρίαση για την παρούσα θητεία.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10.7.2014 το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής συζήτησε για το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς, τις όχθες των ποταμών και τις παραλίμνιες περιοχές, θέμα που έθεσε η Αττική Οικολογική Απάντηση (ΑΤΤΟΙΚΑ) και ζήτησε να αποσυρθεί οριστικά ολόκληρο το νομοσχέδιο, μέσα σε χειροκροτήματα των παρισταμένων περιφερειακών συμβούλων και πολιτών.
Στη συνεδρίαση παρέστη, εκπροσωπώντας τις ανθιστάμενες κοινωνικές δυνάμεις, και ο κ. Γιώργος Καλλιαμπέτσος, ως μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΝΔΟΙΚΟ, μετέχοντας και στη Συντονιστική Επιτροπή του πανελλήνιου δικτύου ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, σκοπός του οποίου είναι η αποτροπή ψήφισης του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό.

Advertisement

About Elsa Kasapoglou

Tai Chi Chuan & Qigong Instructor

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Πληροφορίες

This entry was posted on 14 Ιουλίου 2014 by in Uncategorized.

Πλοήγηση

Αρέσει σε %d bloggers: