ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Σκοπός μας η αποτροπή ψήφισης του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό και τις παραλίες. Συντονιστική Επιτροπή δικτύου ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, «Αρχέλων», Επιτροπή Παραλίας Σαρωνικού, Επιτροπή για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, Συντονιστική Υπερ-Μαραθώνιου ‘240χλμ για τον αιγιαλό’.

About

Ένας από τους κύριους σκοπούς του Επιμελητηρίου είναι η διάπλαση ήθους βιωσιμότητος και η αύξηση της ικανότητος των επιστημόνων να σκέπτονται συστημικά και να συλλαμβάνουν την διάσταση της βιωσιμότητος τόσο στην χάραξη δημοσίας πολιτικής όσο και στην λήψη ιδιωτικών αποφάσεων.

Από της πλευράς αυτής, το Επιμελητήριο λειτουργεί ήδη ως κέντρο επιμορφώσεως νέων επιστημόνων, οι οποίοι συνεργάζονται στην λύση υπαρκτών προβλημάτων περιβάλλοντος και βιωσιμότητος, υπό την επίβλεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που στην πλειοψηφία τους εχρημάτισαν έμπειροι και διακεκριμένοι δικαστές.
Το Επιμελητήριο φιλοδοξεί ότι, με την κατάλληλη ενίσχυση, το Πρόγραμμα αυτό μπορεί να επεκταθεί ώστε η διάδοση της ιδέας της Βιωσιμότητος να έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: