ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Σκοπός μας η αποτροπή ψήφισης του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό και τις παραλίες. Συντονιστική Επιτροπή δικτύου ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητος, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, «Αρχέλων», Επιτροπή Παραλίας Σαρωνικού, Επιτροπή για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, Συντονιστική Υπερ-Μαραθώνιου ‘240χλμ για τον αιγιαλό’.

Σύσκεψη για τις παραλίες οργανώνει η δημοτική κίνηση ΑΝΩ – ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Η δημοτική κίνηση ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι σάς προσκαλεί σε κοινή σύσκεψη την Τρίτη 1η Ιουλίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (οδ. Φαν Βάικ), στις 19:30 μ.μ. Στόχος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου που θα οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη καταστροφή του παράλιου, παραλίμνιου και παραποτάμιου φυσικού και πολιτισμικού πλούτου της χώρας μας.

Το Δίκτυο “ΑΚΤΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ”, στο οποίο μετέχουν 100άδες επιστημονικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές οργανώσεις, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες, καλεί την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει οριστικά το σχέδιο νόμου για τον αιγιαλό και καλεί τους πολίτες να κινητοποιηθούν ενάντια στην εκποίηση και τσιμεντοποίηση του αιγιαλού με κάθε πρόσφορο τρόπο…  διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο vimaonline

Advertisement

About Elsa Kasapoglou

Tai Chi Chuan & Qigong Instructor

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Πληροφορίες

This entry was posted on 2 Ιουλίου 2014 by in Δράσεις.

Πλοήγηση

Αρέσει σε %d bloggers: